Klub Alpbah Crna Gora     Logo FAN Member 300dpi

                   ČLAN MREŽE FORUMA ALPBAH

Upravni odbor

Bojana Popadić, rođena 10.08.1987. godine, odrasla u Tivtu.

Trenutno je na master studijama programa Umjetnost i politika na Univerzitetu Goldsmits u Londonu.
Mlađi je ekspert za dobro finansijsko upravljanje na projektima finansiranim od strane Evropske unije.

Diplomirala na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, kao specijalista na smjeru Međunarodni odnosi.

Dobitnica stipendije Evropskog foruma Alpbah 2009., 2011. i 2013. godine.

 "Lično sam jako srećna svaki put kada sretnem naše prijatelje iz regiona. Mi se ne družimo samo tokom Foruma. Mislim da zajedno naše male aktivnosti mogu dati doprinos u našim balkanskim državama, i nadam se da će sve više mladih ljudi pratiti naš primjer. To je za mene Alpbah."


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ana Mijanović, rođena 27. avgusta 1986. godine u Nikšiću.

Magistrirala diplomatiju i međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore (FPN). Oblasti interesovanja i fokus naučnog istraživanja: istorijat Evropske unije, politika proširenja EU, bilateralni odnosi Evropske unije sa Rusijom i Crnom Gorom.
Dobitnica brojnih priznanja i stipendija, uključujući nagradu Vladinog Koordinacionog tima za najbolji esej o procesu pristupanja Crne Gore NATO savezu i „Studentske nagrade FPN-a“ za izuzetan uspjeh postignut tokom 2006. i 2008. godine. Kao jednom od pet najboljih studenata sa područja Opštine Nikšić, uručena joj je „Studentska nagrada 18 septembar“ za 2009. godinu.

Tokom studija, stažirala je u Vladi Crne Gore i Generalnom sekretarijatu Predsjednika Crne Gore. Od 2011. godine, pruža administrativnu i tehničku podršku Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori, u svojstvu eksperta za komuniciranje i promovisanje EU projekata.

Govori engleski i ruski jezik.

Vječiti optimista i zaljubljenik u umjetnost, putovanja i čuveni „duh Alpbaha“.

Stipendista Evropskog foruma Alpbah 2011, 2012. i 2013. godine.

„Boraveći u selu Alpbah, okruženom idiličnim planinama, shvatamo pravo značenje riječi integracija i uviđamo koliko možemo postići zajedničkim radom i razmjenom ideja. To nije samo mjesto na kojem diskutujemo i dijelimo različite vizije o budućnosti, već i mjesto koje nas podstiče da vjerujemo da svijet možemo učiniti boljim. Ubijeđena sam da niko nije otišao iz Alpbaha, a da prethodno nije osjetio njegovu posebnost i duh, skovao plan o povratku ili bio inspirisan da pokrene promjene.
Znam da ja nisam i da sam zato i poželjela da se pridružim IGAP-u. Bila sam sigurna da će rad u IGAP-u biti sjajno iskustvo i srećna sam što sam dio organizacije koja njeguje vrijednosti multikulturalnosti i pomirenja, podstiče saradnju među mladim ljudima i promoviše duh Alpbaha u Crnoj Gori.“


E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
              Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Andrija Đuranović, rođen 28.10.1988. godine i odrastao u Podgorici, trenutno dijeli svoje vrijeme između rodnog grada i Hajdelberga (Njemačka).

Diplomirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore. Proveo jednu godinu na studijama na Univerzitetu u Gracu (Austrija) i šest mjeseci na stručnom usavršavanju na Univerzitetu Southbank u Londonu (UK).
Trenutno radi na projektima vezanim za dobro upravljanje i spoljnu politiku, a uporedo završava magistarske studije na Univerzitetu Hajdelberg.

 Tečno govori engleski i njemački jezik, a posjeduje i osnovno znanje italijanskog i ruskog jezika.

 Većina slobodnog vremena rezervisana mu je za fudbal (dugogodišnji navijač Mančester Junajteda) i filmsku umjetnost (pretežno Hičkok, Lang, Ford, Pekinpo i Istvud). Stoga, nemojte ga kontaktirati subotom popodne - neće vam odgovoriti.

 Boravio u prelijepom Alpbahu i učestvovao na istoimenom čuvenom Forumu tri puta, 2011, 2012. i 2013. godine.

"Alpbah je vrlo značajan za moj život i karijeru. Alpbah prevashodno vidim kao mrežu svestranih, talentovanih mladih profesionalaca ujedinjenih u težnji ka istom cilju - opipljivim i održivim promjenama. U modernom svijetu gdje je informacija "sve", moć ovakvih mreža je ogromna, stoga će Alpbah tek ostvariti svoj puni potencijal. Prirodno, mi smo tu da ostvarimo taj cilj."

 

 

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

twitter

Free business joomla templates