Klub Alpbah Crna Gora     Logo FAN Member 300dpi

                   ČLAN MREŽE FORUMA ALPBAH

Andrija Đuranović – potpredsjednik

Andrija Đuranović, rođen 28.10.1988. godine i odrastao u Podgorici, trenutno dijeli svoje vrijeme između rodnog grada i Hajdelberga (Njemačka).

Diplomirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore. Proveo jednu godinu na studijama na Univerzitetu u Gracu (Austrija) i šest mjeseci na stručnom usavršavanju na Univerzitetu Southbank u Londonu (UK).
Trenutno radi na projektima vezanim za dobro upravljanje i spoljnu politiku, a uporedo završava magistarske studije na Univerzitetu Hajdelberg.

 Tečno govori engleski i njemački jezik, a posjeduje i osnovno znanje italijanskog i ruskog jezika.

 Većina slobodnog vremena rezervisana mu je za fudbal (dugogodišnji navijač Mančester Junajteda) i filmsku umjetnost (pretežno Hičkok, Lang, Ford, Pekinpo i Istvud). Stoga, nemojte ga kontaktirati subotom popodne - neće vam odgovoriti.

 Boravio u prelijepom Alpbahu i učestvovao na istoimenom čuvenom Forumu tri puta, 2011, 2012. i 2013. godine.

"Alpbah je vrlo značajan za moj život i karijeru. Alpbah prevashodno vidim kao mrežu svestranih, talentovanih mladih profesionalaca ujedinjenih u težnji ka istom cilju - opipljivim i održivim promjenama. U modernom svijetu gdje je informacija "sve", moć ovakvih mreža je ogromna, stoga će Alpbah tek ostvariti svoj puni potencijal. Prirodno, mi smo tu da ostvarimo taj cilj."

 

 

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

twitter

Free business joomla templates