Klub Alpbah Crna Gora     Logo FAN Member 300dpi

                   ČLAN MREŽE FORUMA ALPBAH

Uspješno završena panel diskusija pod nazivom “Balkan Networking – Youth Networking“!

Panel diskusija “Balkan Networking – Youth Networking” od strane svih učesnika ocijenjena je kao veliki uspjeh i značajan doprinos stvaranju svijesti mladih ljudi o značaju umrežavanja.

Na otvaranju panel diskusije, goste je pozdravio preko video poruke predsjednik Evropskog foruma Alpbah dr Franc Fišler, koji je ukazao na to da je povezivanje mladih vrlo važno za zbližavanje evropskih zemalja, kao i na to da je ova konferencija veoma važna za povezivanje regiona.

Rektor Univerziteta Mediteran prof. dr Slobodan Backović kazao je da je cilj projekta da se mladima ukaže da oni najlakše mogu prevazići probleme iz prošlosti i ubrzati put zemalja regiona ka Evropskoj uniji.

Učesnicima se obratio i austrijski ambasador u Crnoj Gori Nj. E. Martin Pamer, koji je preporučio mladima da više putuju, uče strane jezike i da budu otvoreni i tolerantni.

U prvom dijelu programa učestvovali su direktor Evropskog foruma Alpbah Filip Narval i predstavnici inicijativnih grupa i klubova Alpbah iz regiona, kao i predstavnica NVO European Alternatives UK Olga Vuković. U drugom dijelu programa, studenti su imali priliku da u malim grupama razgovaraju sa istaknutim mladim crnogorskim liderima, aktivnim i prepoznatim u različitim oblastima: dr Olivera Komar, Vladimir Vučinić, Bosiljka Vuković, Gojko Maksimović, doc. dr Nikola Vukčević, Ana Nives Radović i Daliborka Uljarević.

Možete pogledati prilog Atlas televizije sa panel diskusije:

Video sadržaj

twitter

Free business joomla templates