Klub Alpbah Crna Gora     Logo FAN Member 300dpi

                   ČLAN MREŽE FORUMA ALPBAH

Panel diskusija “Evropska dužnička kriza - uticaj na evropsku budućnost Crne Gore i Zapadnog Balkana”

Druga po redu panel diskusija koju organizuje NVU Inicijativna grupa Alpbah Podgorica!

IG Alpbah Podgorica, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta Crne Gore, organizuje panel diskusiju, na temu “European Sovereign Debt Crisis - Influence on European Future of Montenegro and the Western Balkans” (Evropska dužnička kriza - uticaj na evropsku budućnost Crne Gore i Zapadnog Balkana).

Uvodničar i prezenter je dr Erhard Busek, predsjednik Evropskog foruma Alpbah i specijalni koordinator Pakta za stabilnost Jugoistočne Evrope 2001- 2008. Njegova prezentacija nosi naziv: “Progres ili stagnacija - posljedice po Crnu Goru i Zapadni Balkan?”

Ostali uvaženi panelisti su: dr Gordana Đurović, profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore i ministar za evropske integracije 2009-2010 i mr Ana Nives Radović, samostalni ekonomski analitičar.
Moderator panela je potpredsjednik IGAP-a Andrija Đuranović.

Panel diskusija održaće se na engleskom jeziku, i predstavlja jedinstvenu priliku za sve mlade ljude, a posebno studente, da čuju mišljenje stručnih ljudi o aktuelnim ekonomskim događajima na evropskoj sceni i uticaju koji oni imaju na Crnu Goru i širi region.

Ekonomski fakultet, sala Mediteran, srijeda 14. mart 2012. godine u 16: 30.

 

Dobrodošli!

twitter

Free business joomla templates