Klub Alpbah Crna Gora     Logo FAN Member 300dpi

                   ČLAN MREŽE FORUMA ALPBAH

Prijavite se za Evropski forum Alpbah, na temu "New Enlightenment"!

Studenti, diplomci, aktivni mladi ljudi, prijavite se na Evropski forum Alpbah!

Evropski forum Alpbah (EFA) je multidisciplinarna međunarodna konferencija, koja se još od 1945. godine održava u Austriji, u tirolskom selu Alpbah. Svake godine se u idiličnom selu okuplja više od 4000 učesnika iz preko 70 zemalja svijeta, među kojima su nobelovci, političari, naučnici, profesori, kao i više od 600 mladih ljudi, stipendista Foruma.

Glavna tema ovogodišnjeg Foruma (17. avgust - 2. septembar 2016. godine) je "New Enlightenment".

Forum je podijeljen na Nedjelju seminara (tradicionalno akademski segment Foruma u okviru kojeg učesnici pohađaju dva od ukupno 16 seminara) i simpozijume (pravni, ekonomski, tehnološki, politički itd). Paralelno sa Forumom, održavaju se ljetnje škole. Pored formalnog programa, Forum nudi i izuzetno bogat kulturni program.

Za stipendije se mogu prijaviti svi studenti i mladi uzrasta od 18 do 30 godina. Stipendije u potpunosti pokrivaju troškove učešća, a uz dodatnu aplikacionu formu se može prijaviti i za nadoknadu troškova smještaja sa doručkom, kao i za dnevni džeparac.

Prijave se šalju isključivo putem pošte, a rok za prijave je 31. mart 2016. godine.

Detaljnije informacije o programu Foruma i stipendijama možete naći ovdje.

Imate nedoumice povodom načina apliciranja za stipendiju? Kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na našoj Facebook stranici.

twitter

Free business joomla templates